Toimipisteet

Varkauden kaupungintalo
Leppävirran kunnantalo
Pieksämäen toimipiste

Heinävesi
Keski-Savon ympäristötoimen toimipiste sijaitsee osoitteessa Kermanrannantie 8, Heinävesi, Heinäveden lehden toimiston viereisessä liikehuoneistossa. Heinäveden toimipisteessä ei ole terveysvalvonnan ja ympäristönsuojelun henkilökuntaa säännöllisesti paikanpäällä. Toimipisteessä pyritään käymään kerran viikossa. Asiointiin on varattava aika puhelimitse. Yhteystiedot.

Joroinen, Varkaus

Keski-Savon ympäristötoimen toimipiste sijaitsee Varkauden kaupungintalolla osoitteessa Ahlströminkatu 6, Varkaus. Sisäänkäynti pääovista, A-rappu, ovet avoinna klo 9-15. Terveysvalvonnan henkilökunnan löydät alakerrasta, pääovista vasemmalla olevalta käytävältä. Varkauden ympäristönsuojelun henkilökunnan löydät 3. kerroksesta. Ympäristötoimen työ on liikkuvaa, joten kiireellisissä asioissa on suositeltavaa varmistaa henkilökunnan paikallaolo puhelimitse. Yhteystiedot.

Joroisten ympäristönsuojelun toimipiste on Joroisten kunnanvirastolla (ent. lentoasema) osoitteessa Lentoasemantie 130, 79600 Joroinen. Ovet ovat avoinna klo 9-11 ja 12-15. Ympäristösihteeri on paikalla ma-ke. Kiireellisissä asioissa on suositeltavaa varmistaa paikallaolo puhelimitse. Yhteystiedot.

Leppävirta
Keski-Savon ympäristötoimen toimipiste sijaitsee Leppävirran kunnantalolla, osoitteessa Savontie 39, Leppävirta. Sisäänkäynti pääovista, ovet avoinna klo 8-15. Terveysvalvonnan ja ympäristösuojelun henkilökunnan löydät kunnantalon toisesta kerroksesta. Ympäristötoimen työ on liikkuvaa, joten kiireellisissä asioissa on suositeltavaa varmistaa henkilökunnan paikallaolo puhelimitse. Yhteystiedot.

Pieksämäki
Keski-Savon ympäristötoimen toimipiste sijaitsee hallinto- ja toimistorakennuksessa, keskussairaalan sisäpihalla, osoitteessa Sairaalantie 14, Pieksämäki. Terveysvalvonnan ja ympäristösuojelun henkilökunnan löydät ensimmäisestä kerroksesta. Kuljet ulko-ovesta suoraan yhdet rappuset ylös. Ovet avoinna pääsääntöisesti klo 9-15. Ympäristötoimen työ on liikkuvaa, joten kiireellisissä asioissa on suositeltavaa varmistaa henkilökunnan paikallaolo puhelimitse. Yhteystiedot.

Oheisesta linkistä löydät toimipisteen sijainnin kartalla:
http://www.paikkatietoikkuna.fi/web/fi/kartta?ver=1.17&zoomLevel=12&coord=507828.219_6907896.626&mapLayers=base_35+100+default&markers=3|4|bf2652|507758.219_6907927.876|Keski-Savon%20ymp%C3%A4rist%C3%B6toimi

 


Palvelun tekninen toteutus Aldone