1.12.2018

Kinkkutempun keräyspisteitä löytyy peräti 230 eri puolilta Suomea. Kierrätykseen kelpaavat myös kalkkunan, kalan tai juuressipsien paistinrasvat ja keräysaikahan on 20.12.2018–7.1.2019.

Kierrättämään joulukinkun paistinrasvat uusiutuvaksi polttoaineeksi.

Kinkkutempun keräyspisteitä löytyy peräti 230 eri puolilta Suomea. Kierrätykseen kelpaavat myös kalkkunan, kalan tai juuressipsien paistinrasvat ja keräysaikahan on 20.12.2018–7.1.2019. Keräyspisteen löydät muun muassa Suomen jokaisesta K-Citymarketista. Ja on niitä muuallakin. Olethan sinä mukana?

 Yhden kinkun paistinrasvoilla voi ajaa henkilöautoa jopa kolme kilometriä. Ja kinkkuahan Suomessa syödään – 7 miljoonaa kiloa kinkkua joka joulu, jos tarkkoja ollaan. Joten eiköhän ryhdytä hommiin ja kierrätetä joulun kunniaksi paistinrasvat uusiutuvaksi polttoaineeksi! Varmistetaan yhdessä, että tippaakaan paistinrasvaa ei päädy viemärin tukkeeksi.

 Kinkkutemppu järjestetään nyt kolmatta kertaa ja tavoitteemme on sen mukainen: tuplata viime vuoden tulos ja saada mukaan 300 000 suomalaista kotitaloutta. Paistinrasvat kierrätetään hyvään tarkoitukseen, sillä Kinkkutemppu-kampanja lahjoittaa 20 000 euroa vähävaraisia lapsiperheitä tukevalle Hope ry:lle.

VARKAUS

K-Citymarket Varkaus
Relanderinkatu 30
Parkkihallin ajoväylän reunassa. 

Keski-Savon Jätehuolto liikelaitoskuntayhtymä 
Käsityökatu 42-44
Vastaanottaja näyttää paikan

 K-Market Atolantie
Atolantie 7

K-Market Herttu
Kauppakatu 29
Kaupan sisätiloissa

K-Market Kyllikinkatu
Kyllikinkatu 1
Lastauslaiturilla, harmaan pienen jäteastian viereen

 

PIEKSÄMÄKI

Jätekukko
Puhdistamontie 1
Vastaanottaja näyttää paikan

K-Citymarket Pieksämäki
Kukkaroniementie 3
Asemakadun puoleinen parkkialue

Kuinka homma toimii, käy lukemassa lisää osoitteessa: www.kinkkutemppu.fi


Palvelun tekninen toteutus Aldone